وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما
سرخط خبرها

سردار اشتری: فراجا ۲۰ هزار میلیارد ریال کالای احتکاری کشف کرد|هوشمندسازی پلیس به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۱۰۹۳۹
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
سردار اشتری: فراجا ۲۰ هزار میلیارد ریال کالای احتکاری کشف کرد|هوشمندسازی پلیس به کجا رسید؟
فرمانده کل انتظامی کشور یا بیان اینکه پلیس نقش خوبی را در حفظ امنیت، امدادرسانی و کمک به حادثه‌دیدگان ساختمان متروپل ایفا کرد، گفت: طی چند روز اخیر ۲۰ هزار میلیارد ریال کالای احتکاری توسط پلیس در سطح کشور کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن قدردانی از مردم ولایتمدار استان زنجان اظهار داشت: امروز توفیق داشتیم در خدمت مردم زنجان باشیم مردمی که مشهور هستند به کسانی که شور و حماسه حسینی را در دل دارند و با شعوری که در این مسیر دارند، توانسته‌اند عشق امام حسین (ع) را در کشور جاری و ساری کنند.

وی با بیان اینکه مردم استان زنجان زبانزد عام و خاص هستند و ما افتخار می‌کنیم خدمتگزار این مردم باشیم، تصریح کرد: فرماندهی استان در سال‌های اخیر تمام تلاش خود را کرده که امنیت مردم را ارتقا بخشد و امروز آرامش بسیار خوب و مثال‌زدنی داریم، البته کسانی هم مخل نظم و امنیت هستند در استان، اما همکاران ما با جدیت با آن‌ها برخورد می‌کنند.

فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری در زمینه اقدامات پلیس در حادثه "متروپل" ضمن ابراز تسلیت به مردم آبادان و به ویژه داغدیدگان این حادثه، اظهار کرد: در خصوص متروپل از همان دقایق اولیه همکاران ما در خوزستان به صحنه آمدند و به کمک مردم شتافتند هم در بحث امنیت اطراف آن محل و هم امدادرسانی و کمک رسانی به حادثه دیدگان نقش بسیار خوبی را پلیس در استان خوزستان و شهرستان آبادان داشته است.

وی با بیان اینکه بعد از اعلام نیاز به نیرو‌های کمکی، از تهران و استان‌های همجوار نیرو‌های یگان ویژه ما به آبادان اعزام شدند و امنیت را در اطراف ساختمان برقرار کردند، ادامه داد: مردم استان خوزستان و به ویژه شهرستان آبادان همکاری بسیاری خوبی داشتند و از فرزندان خود برای ارائه خدمت حمایت کردند و مردم آسوده باشند که پلیس همواره در صحنه است.

سردار اشتری به سوال خبرنگاری در زمینه نتایج و پیشرفت طرح هوشمندسازی پلیس اینگونه پاسخ داد: در سال گذشته اقدامات اولیه را بابت هوشمندسازی در دو حوزه خدمات‌رسانی به مردم و انجام ماموریت‌ها شروع کرده بودیم.

وی با بیان اینکه مرحله الکترونیکی شدن ارائه خدمات و انجام ماموریت‌ها در سال‌های گذشته محقق شده بود و در مرحله هوشمندسازی هم گام خوبی برداشتیم، افزود: در حال حاضر تعدادی از خدمات به مردم ارائه می‌شود که نیاز به مراجعه حضوری نیست و در بستر فضای مجازی و از طریق اپلیکیشن "پلیس من"، خدمات را دریافت می‌کنند.

این مسئول ادامه داد: امیدواریم امسال طرح ارتقا یابد و خدمات بیشتری به این اپلیکیشن اضافه کرده‌ایم که در هفته فراجا از آن رونمایی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه پلیس با هوشمندی، اقتدار و تدبیری که دارد موفق شده با خیلی از جرائم مقابله و پیشگیری کند، افزود: امسال با درخواستی که از وزارت دفاع و پیشتیبانی نیرو‌های مسلح داشتیم، قرار شده در چند ماه آینده کمبودی که در زمینه دوربین‌های همراه داریم رفع شود.

سردار اشتری در زمینه ارتقای معیشت کارکنان نیروی انتظامی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما ارتقای وضعیت معیشت کارکنان است و شان این کارکنان این است که به معیشت آن‌ها کمک کنیم و یکی از برنامه‌های اصلی من این است و اثرات آن را در آینده خواهید دید.

وی در زمینه فعالیت‌ها و اقدامات نیروی انتظامی بعد از اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت به خبرنگاران گفت:  فراجا با تمام توان برای حمایت از طرح‌های اجرایی دولت وارد عرصه شد و بنای ما این بود در این مرحله هم در کنار مردم باشیم و به دولت و مردم کمک کنیم تا طرح خوب اجرا شود.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه با توجه به اشراف خوبی که همکاران ما در اقصی نقاط کشور داشتند و از سویی یک سری افراد سودجو بودند که می‌خواستند از این موقعیت به نفع خودشان استفاده کنند، شناسایی آن‌ها و شناسایی انبار‌هایی که کالا‌های مورد نیاز مردم در آن احتکار شده بود، انجام شد، یادآور شد: بر اساس آمار‌های چند هفته اخیر ۶ هزار تن برنج، ۷ هزار تن روغن خوراکی، بیش از ۶ هزار تن گندم و آرد و ۴ هزار و ۴۰۰ تن نهاده دامی و مقادیر زیادی از کالا‌هایی که باید در دسترس مردم قرار می‌گرفت، کشف شد که ارزش این کشفیات بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

وی اذعان کرد: این کالا‌ها متاسفانه در انبار‌ها به صورت غیر قانونی احتکار شده بود و با همکاری مردم و مسئولان قضایی این شناسایی‌ها ادامه دارد و هر کجا کالایی کشف شده، همه آن در اختیار مردم قرار گرفته است و امیدواریم با همتی که مسئولان دارند بتوانند دغدغه‌های مردم را برطرف کنند و پلیس هم در خدمت مردم عزیز است.

سردار اشتری در پایان با بیان اینکه امروز افتخار پلیس این است که در مرزها، در جاده‌ها، شهر‌ها و روستا‌ها در حال خدمت به مردم است و این خدمت را هم ادامه خواهد داد، متذکر شد: با برنامه‌ریزی‌های خوب و استفاده از تجهیزات خوب و امکاناتی که در سال‌های گذشته اضافه شده و امسال هم قرار است تجهیزاتی را تکمیل کنیم تا با تجهیزات روز خدمت بیشتر کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->